breakthesilence
11-02-2006, 05:02 PM
skillet's site won't load anything... there's just two pictures on it but nothing else. i think it's my browser... anyone else have firefox/mozilla? ???

Starbucks5721
11-03-2006, 07:11 AM
loads fine for me, but I'm on IE

Tromos
11-03-2006, 07:37 AM
Works OK for me and I use Firefox. You're probably missing the Flash plug-in. Check to the top of the browser window for a message that you need a plug-in.

breakthesilence
11-03-2006, 07:46 AM
it doesn't say that or anything... this is what it looks like & actually when i right-click i have the flash menu so that's not the problem...
http://img.photobucket.com/albums/v329/jesusrockchick/skilletnotworking.png

breakthesilence
11-03-2006, 07:47 AM
eek sorry for stretching the thread from that picture...

Starbucks5721
11-03-2006, 08:08 AM
LMAO @ the lyrics on your desktop :)))

technically, those ought to be the videos...with links underneath to d/l them and to enter the website....

breakthesilence
11-03-2006, 08:21 AM
hehe i've had that pic which i guess you can't really see for awhile but i added the lyrics yesterday. i don't have any good fonts though. but that song makes me worship like mad lol. as do a bazillion other skillet songs.

umm so how is the site supposed to look?
now it changes so i can click stuff (i can't see what i'm clicking but i can click it) but before it didn't...

Tromos
11-03-2006, 08:31 AM
It should look something like:

http://i137.photobucket.com/albums/q207/FubarTromos/skillet1.jpg

breakthesilence
11-03-2006, 09:28 AM
ah. thanks... let me try switching around some of my browser settings and see if it works...

breakthesilence
11-03-2006, 09:34 AM
what is the URL when you click "enter the site"? i can't figure out why it's not showing up... i counted how many times my cursor changed to a pointy hand (lol...) and i have the links for all the songs but not the link to enter the site...

Tromos
11-03-2006, 09:36 AM
The "Enter the Site" isn't a traditional HTML hyperlink. It's part of the Flash page.

Clicking it takes you to: http://www.skillet.com/tempsite.html

timmyrotter
11-03-2006, 09:41 AM
do you have flash 9?

zeroneff
11-05-2006, 11:35 AM
do you have the beta version IE
If you do the new one is out

breakthesilence
11-05-2006, 03:26 PM
i don't have ie and i don't have flash, i have a plug-in for it so maybe that's what's not loading properly...

anyhoo, thanks so much for the help everybody!!!
hehe that sounded so cheesy...